Home

Laatste nieuws

Gilbert O’Sullivan  komt nog dit jaar voor 3 concerten naar Eindhoven, Oostende en Amsterdam

Geen reacties Geen categorie

Gilbert O’Sullivan  komt dit jaar voor 3 concerten naar Eindhoven, Oostende en Amsterdam.
De legendarische singer- songwriter, bekend van zijn hits
 Alone Again’,     ‘Clair’   en     ‘Nothing Rhymed’,   is nog steeds enorm productief. Op zijn laatste album uit 2018  horen we nog steeds de echte Pianoman  achter zijn toetsen de sterren van de hemel zingen. Het album bereikte de top 20 in de UK en kreeg wereldwijd lovende kritieken. Gilbert werkt momenteel aan een nieuw album dat deze zomer zal worden uitgebracht.

Met zijn solovoorstelling ‘Just Gilbert’ zal hij zowel oude en nieuwe hits in een
intieme setting brengen en horen we nieuwe songs. De Ierse Engelsman uit Waterford wist vooral in de jaren 70 hit na hit te scoren. Zo zullen er vele albums te vinden zijn in moeders platenkast. Het was in die tijd al een populaire man onder het vrouwelijk publiek, en staat nog altijd in de top top 2000.  Dit jaar tourt hij onder meer in de VS, Japan, Noorwegen en komt ook weer naar Nederland en Belgie waar hij zoveel successen kende.
Mediapartner Maxazine

Paul Onkenhout en John Schoorl schrijven elke week in de Volkskrant over een liedje waarvan de titel bestaat uit alleen een voornaam. In Clair bezong Gilbert O’Sullivan de liefde voor zijn 3-jarige oppaskind.

Clair is een wonderschoon lied……..