Home

Evenementen

Gilbert O’Sullivan

  • Datum: 8 december 2022
  • Tijd:20:00
  • Locatie: Amsterdam, Nederland
  • Zaal: Koninklijk theater Carré
  •  Bestel tickets

De legendarische singer-songwriter Gilbert O’Sullivan, bekend van zijn hits Alone AgainClair en Nothing Rhymed, komt  in 2022 alsnog naar Carré. Hij toerde eerder met zijn intieme show Just Gilbert succesvol door Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Japan, Australië, Engeland. Het door de pandemie eerder uitgestelde concert in Carré zal nu definitief plaatsvinden op donderdag 8 december.

Gilbert O’Sullivan behoort tot een van de grondleggers van het genre singer-songwriter. De Ierse Engelsman uit Waterford wist vooral in de jaren ‘70 hit na hit te scoren.

De liedjessmid bracht vorig jaar met succes een nieuw album uit. De titel van deze langspeler luidt heel toepasselijk Gilbert O’Sullivan. Met zijn solovoorstelling Just Gilbert zal hij zowel oude als nieuwe hits ten gehore brengen in Amsterdam.

Op de jongste plaat van O’Sullivan horen we de liedjes Love How You Leave Me en de ballade Dansette Dream. Ze passen perfect in de sfeer van zijn Top 2000 hits Alone Again en Nothing Rhymed uit vroeger tijden. Ook de uptempo songs What is it About My Girl en No Head For Figures Like Yours klinken als de jaren ’70, in een hedendaags jasje.