Home

Evenementen

Gilbert O’Sullivan – Just Gilbert

  • Datum: 17 oktober 2022
  • Tijd:20:00
  • Locatie: Eindhoven
  • Zaal: Muziekgebouw
  •  tickets

In februari 2019 stond Gilbert O’Sullivan   hier nog voor een uitverkocht Muziekgebouw. Op veler verzoek keert hij op 21 oktober weer terug naar Eindhoven.
De legendarische singer- songwriter  staat hij op 17 oktober in de trots van Eindhoven, het geweldig klinkende Muziekgebouw.
Hij werd bekend in de jaren 70 met zijn hits ‘ Alone Again’  ,     ‘Clair’   ,     ‘Nothing Rhymed’  en  ‘Matrimony ‘ maar  is  “still going strong” en nog enorm productief. Op zijn laatste album uit 2018  horen we nog steeds de echte Pianoman  achter zijn vintage Roland RD 1000 piano de sterren van de hemel zingen. Het album bereikte de top 20 in de UK en kreeg wereldwijd lovende kritieken. Gilbert werkt momenteel al weer aan een nieuw album dat deze zomer zal worden uitgebracht.Met zijn succesvolle solovoorstelling ‘Just Gilbert’ zal hij zowel oude en nieuwe hits in een intieme setting brengen en horen we ook nieuwe songs. De Ierse Engelsman uit Waterford wist vooral in de jaren 70 hit na hit te scoren. Zo zullen er vele albums te vinden zijn in moeders platenkast. Het was in die tijd al een populaire man onder het vrouwelijk publiek, en staat nog altijd in de top top 2000.  Dit jaar tourt hij onder meer in de VS, Japan, Noorwegen,   België en trapt hij in Nederland af in Eindhoven.
Mediapartner Maxazine