About Us

Live in Europe werd opgericht door Henk Schepers in 2013 nadat hij als voormalig manager van het Metropole Orkest verantwoordelijk was voor ruim 400 orkestproducties in binnen- en buitenland.

Live in Europe organiseert concerten, evenementen, theaterprogramma’s en festivals. Ook richt zij zich op professionele conceptontwikkeling en productie van muziek, promotie, boekingen, management en begeleiding van internationale topartiesten.

Het is een flexibel en innovatief bedrijf met creatieve oplossingen voor de muziekindustrie en is gespecialiseerd in wereldmuziek, pop, jazz en folk. Live In Europe BV heeft onder de naam Amstel Records een eigen label voor hoogwaardige ( CD, DVD) productie, distributie en verkoop van muziek op alle digitale platformen. Live In Europe is de initiator en organisator van het Global Music Festival, het Lalla Rookh Festival en organiseerde concerten met Roger Hodgson ( formerly of Supertramp), Gilbert O’ Sullivan, Asha Bhosle en het Metropole Orkest, Anuradha Paudwal, Cheb Mami, Michel Fugain, KASSAV, Sertab Erener, Gisela João, Vicente Amigo, Edsart Udo de Haes, Incognito, BVR Flamenco Big Band en Livio Gianola.

Het team van Live in Europe wordt gedreven door grote liefde voor muziek. Met musicus Adrian Rooymans als artistiek producer is veel artistieke ervaring aanwezig.

Voor de uitvoering van de producties wordt gebruik gemaakt van ervaren productieteams.

Henk Schepers: Founder/CEO

Adrian Rooymans: Artistic Producer